Jacky Luxury spring/summer 2013

Ook al zitten we nog volop in een winterse beleving, alle lente en zomer collecties worden op dit moment al gepresenteerd op de Amsterdam Fashionweek. Ook Jacky Luxury heeft het lookbook met de lente en zomercollectie al online staan op hun site. Jacky Luxury is een Nederlands merk wat zich richt op sterke vrouwen. De standaard voor hun collecties is het aanbieden van luxueuse en trendy kleding, voor een betaalbare prijs. In de nieuwe collectie vinden we veel zomerse jurkjes, shortjes en jacks met studs terug. In de jurken zijn pailleten en kant verwerkt voor een luxueuse uitstraling van de kleding. Verder bestaat de collectie uit frisse kleuren zoals (neon) oranje en aqua blauw. De collectie ligt vanaf nu al in de winkels. Kijk voor het gehele lookbook op jackyluxury.com.

 

Comments are closed.